torstai 29. lokakuuta 2015

Jepadijee

1. Yks aamu oli sairaan hieno pinkki taivas, mut eipä ollu näköjään mun kännykän mielestä. No, ihan nätiltä se näyttää silti.
2. Pussikaljottelemassa ennen baariin menoa. Oon saanu sellasen käsityksen, että kyseinen touhu on täällä vähän harvinaisempaa, tai ei ainakaan yhtä yleistä kun Suomessa - voi kyllä johtua siitä, että kuulemma siitä rapsahtaa sellaset kuudensadan euron sakot jos jää kiinni poliisille :D Että ehkä niin moni ei sitten halua ottaa sitä riskiä. Plus tietty nyt voi olla illalla jo sen verran viileetä, että espanjalaiset ei halua enää istua ulkona - truu suomalainenhan nyt pussikaljottelee tammikuussakin ilman mitää ongelmaa.
3. Pakollinen baarin vessa -kuva.
4. Nää kaikki kolme viimesintä kuvaa on siis samalta illalta, ja oli kyllä ehkä paras ilta täällä mitä on tähän asti ollut. Kuten taisin aiemmin mainitakin, oltiin taas Álcalassa, Allyn viimesen viikonlopun kunniaks. Ja meillä oli niiiiin kivaa!! Lämmöllä tuun varmasti muistelemaan tota iltaa (tai no yötä, kun lähettiin tosiaan vasta siinä kahentoista aikaan) vielä pitkään ja jo nyt on ikävä Allya ♥
1. Nyt on kyllä niin huikee kuva, ettei mitään rajaa. Lauantai-iltana kiivettiin illalla Allyn ja Ricardsin kanssa yhelle kukkulalle ihastelemaan Daganzon ja muiden lähikylien valoja. Oli muuten niin kauhuleffaskenaariot siinä kävellessä sinne ja myös paikan päällä, voitte vaan kuvitella kuinka pilkkopimeetä on tohon aikaan jossain pelkkien peltojen keskellä, eihän siellä mitään valoja oo. Sit vielä päästäksemme sinne kukkulan huipulle, piti poiketa tieltä ihan sinne pellolle kävelemään, ja mikä voiskaan olla parempaa, kun ylämäessä sellaset järkyttävän syvät kaninkolot, jotka pystyy just ja just siinä pimeydessä huomaamaan ennen sukeltamista sellaseen (ne näytti oikeesti niin creepyiltä, että olin varma, että jos putoon sellaseen, sieltä ei enää niin vaan tulla takas vaan joudun johonkin Ihmemaahan niinkuin Liisa konsanaan). Mut oli sen arvosta, koska kukkulan päällä vallitsi sellanen hiljasuus ja rauha, ja oli vieläpä lämmintä, että oisin voinu viettää vaikka koko yön siellä.
2. Sunnuntaina messussa R:n kanssa. Ei ollu ees niin erilainen luterilaiseen messuun verrattuna (en muista enää _mitään_ ussasta vaikka kyseisen aineen kirjotinkin :( joten ei ollut mitään muistikuvia millanen katolinen messu on). Oudoin kohta oli ehkä se, kun yhtäkkiä yhessä vaiheessa kun pappi oli sanonut jotain, en kuullut mitä, kaikki rupes halailee ja antaa poskisuukkoja lähellä oleville ihmisille. Mun vieressä oli sellanen vanhahko mies, joka sit käänty muhun päin, ja käteltiin siinä ja se sano jotain - ei hajuakaan mitä - ja hämmentyneenä vaan hymyilin takas.
3. Keskiviikkona yhen tuttavan kanssa Retiron puistossa Madridin keskustassa. Se on ihan sairaan iso puisto, jossa voi mm. vuokrata veneen ja mennä soutelemaan tollaselle lammelle keskellä sitä puistoa. Truu Serranofanit muistaa sen jakson, jossa Santi ja Lourditas olivat nimenomaan Retirossa soutelemassa.
4. Ai miten niin mulla ei oo tapana käyttää sandaaleja tai balleriinoja? :DDD Oon niin tennarityttö, että tältä mun jalat näyttää. Okei, kuvanottohetkellä oli hämärää mun huoneessa ja jotenkin se valaistus viel korosti tota värieroa, että ei mun koko jalat oikeesti oo noin ruskeet, oikeesti vaan nilkat. Mut kuitenkin!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti