torstai 22. lokakuuta 2015

Puhelimen saloja taas
1. Kuten viime kollaasipostauksessa taisin mainitakin, mä rakastan kun täällä näitä kyliä ympäröi aina iso alue peltoja ja kukkuloita, joilla on tällasia teitä. Oon jo monta kertaa menny eri puolille tätä kylää noille käppäilemään, ja parasta on se kun siellä ei oo yleensä _ketään_ muita ihmisiä, niin voi vaikka laulaa luikauttaa (en myönnä tehneeni tätä). Okei tänään itse asiassa kun oltiin Allyn ja Roosan kanssa niin törmättiin kyllä jopa kahteen pyöräilijään... Täytyy olla varovaisempi tulevaisuudessa jos rupee laulattaa.
2. Musta on outoa, miten en käy täällä millään kielikurssilla enkä missään muuallakaan silleen säännöllisesti, mutta silti mulla ei oo vielä kertaakaan ollut tylsää - en oo ees kerennyt vielä alottaa mun kirjaa jonka, varta vasten tänne tuloa varten ostin. Toi tais olla eka päivä, kun olin vaan kotona ja katoin sarjoja. Ja mä tykkään siitäkin sen verran, että varmasti tuun viettämään lisääkin tollasia päiviä!
3. Eilen smoothieilla Madridin keskustassa. Koska Ally lähtee maanantaina, oltiin vikaa kertaa yhessä Madridin keskustassa Roosan, Allyn ja sen kahen kaverin kanssa.
4. Mun huoneessa on täydellinen selfievalo.

Täällä on muuten vieläkin ihan sairaan lämmin - yhessä vaiheessa sato joku pari päivää putkeen ja oli muutenkin viileempää, joten luulin että syksy ois alkanu jo tekee tuloaan täälläkin. Mutta ei - nyt täällä on yhä joka päivä tosi lämmin, auringossa kuuma - se on outoa kun jos säätiedotus sanoo että ois vaan vaikka 18 astetta, niin täällä se tuntuu kuitenkin ainakin auringossa ihan 30 asteelta. Aurinko on täällä ihan super paljon kuumempi kun Suomessa. Ja kohta on jo marraskuu!! Tää on niin outoa.

Huomisesta on tulossa tosi kiva päivä! Päivällä mennään piknikille Roosan, Allyn, Ricardsin ja Daphnen aka Daganzon auppareitten kanssa, alkuillasta R:llä on jalkapallopeli jota mennään kattomaan (ekaa kertaa, sen takia ootan innolla) ja illalla lähetään taas Álcalaan, Allyn vikan viikonlopun kunniaksi! Tykkäsin Álcalasta tosi paljon viime kerralla, sillon vaan oltiin vähän väsyneitä kun oltiin tultu jo joskus seittemän maissa alkuillasta niiden keskiaikasten markkinoiden takia, joten jouduttiin odottelemaan tosi pitkään ennen kun pystyttiin/haluttiin mennä mihinkään baariin. Täällähän kun ihmiset rupee alottelemaan vasta siinä puolenyön aikaan, yökerhoihin tms. mennään vasta 2-3 aikaan ja ne sulkee kuudelta - tai sitten on auki läpi yön. Nyt ollaan viisaampia ja lähetään vasta siinä vähän ennen kahtatoista, katotaan jaksetaanko olla seittemään asti jollon lähtee eka aamubussi takasin!

Onerva

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti