maanantai 18. tammikuuta 2016

Madridia ja fiiliksiäOutoa kirjottaa yli kuukauden takasista tapahtumista, varsinkin, kun oon tässä välissä kerennyt käymään Suomessakin. Haluun kuitenkin laittaa nää kuvat tänne, ja parempi myöhään kuin ei milloinkaan.

Kuten viime postauksessa mainitsin (joo, luin sen äsken läpi, älkää kuvitelkokaan, että oisin muistanu :D), viime syksy, ja varsinkin joulukuu, oli nähtävyyksien kiertelyn aikaa. Serranotalon lisäksi yks parhaimmista nähtävyyksistä on ollut ehdottomasti Santiago Bernabéun jalkapallostadion, joka on siis Real Madridin kotiareena! Vaikka en mikään suuri jalkapallofani ookaan, toi oli silti ihan supercool, kun pääsi näkemään niin monta paikkaa. Mun sanoin Roosalle vaihtopenkillä istuessa: "Mieti, kenen muun peppu tässäkin on voinu olla..." Se on siis sellanen kiertue, joka sisältää kaikki pukuhuoneitten kylppärit, press roomit yms. Suosittelen ehdottomasti! :D

Käytiin nopeesti vilkasemassa myös Las Ventasin härkätaisteluareena, joka on (näköjään) maailman kuuluisin härkätaisteluareena maailmassa. Sinnekin ois päässy sisään jollekin kierrokselle, mutta ei jaksettu maksaa. Madridin neljä pilvenpiirtäjää käytiin myös vilkasemassa lähietäisyydeltä, kun ne näkee aina vaan kaukaa.

22. päivä tosiaan koitti lähtö Suomeen joulua ja uutta vuotta viettämään. Oli kyllä ihanat kaks viikkoa, kun sai vaan olla niin rennosti. Vaikka mä täällä tunnenkin olevani kotona, ei se oo kuitenkaan ikinä sama asia, kuin oikeesti kotona. Paluu tänne oli, no, ei nyt hankala, mutta sanotaan näin, että kyllä siinä itkeä tirautettiin taas edellisenä iltana, kun piti sanoa hyvästit äitille toistamiseen. Ekana päivänä kun olin takasin täällä, oli vähän sekavat tunnelmat. Kaverit täällä ei ekaks vastanneet whatsapissa, sängyn vieressä oleva pistorasia oli muurattu umpeen, ja pikkulampusta oli otettu lamppu pois. Pikkuasioita, jotka ahdisti, kun oli just jättänyt kaikki rakkaat taakseen ja palannut arkeen. Ei mennyt kuitenkaan kauaakaan, kun kaverit vastasivat ja ehottivat jo tapaamista, oikea pistorasia löytyikin vähän siirretyn sängyn takaa, ja hostit sanoivat lainanneensa lamppua ullakon valaisimeen ja ostavan mulle pikimmiten uuden. Mä tunsin olevani kotona taas.

Nää kaks viikkoa, mitkä oon nyt ollut täällä loman jälkeen, on olleet ihan huippuja. Vanhojen kavereiden näkemisen lisäksi oon tutustunut uusiin ihmisiin, ja varsinkin kaks viimesintä viikonloppua on olleet sellasia, joita tuun varmasti muistelemaan haikeudella myöhemmin. Tällä hetkellä mulla on sellanen olo, etten ikinä haluais lähteä pois. Tiiän, että se tulee olee mulle ihan sairaan hankalaa, ja yritän olla ajattelematta koko asiaa, enkä oo vielä edes halunnut päättää, millon lähden. Kuitenkin ahdistaa, kun ajattelen, miten nopeesti viime syksyn kolme kuukautta meni. No, ei voi muuta kun elää hetkessä, niin kliseiseltä kun se kuulostaakin, ja nauttia tästä keväästä täällä enemmän kuin koskaan.

Onerva

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti